Építkezz rendszergaranciával

Hőszigetelés

Egy új ház felépítése minden ember életében egy hatalmas előrelépés, egy fontos esemény. Általában éveken át gyűjti rá az ember a pénzt, és reménykedik abban, hogy hosszú évtizedeken át sok örömét leli az új házában.
Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy megfelelő garanciális feltételek mellett épüljön a ház. Ez igaz mind a kivitelezésre, mind a szakipari munkákra, és persze a beépített alapanyagokra is.
A legtöbb gyártó feltételekhez kötik a garanciát, így logikus, hogy nem fog élni a garancia, ha nem megfelelően, vagy nem szakszerűen kerülnek felhasználásra az adott építési anyagok.
A leggyakoribb példa talán a hőszigetelő rendszer rendszergaranciája.
Nem véletlenül hívják így, hogy rendszer, hiszen a legtöbb gyártó rendszerként értékesíti a teljes hőszigetelés elkészítéséhez szükséges egységeket. Ha valaki kompoensenként veszi meg az EPS-t, a hálót, a dübeleket, akkor az nem lesz rendszer, és nem is fog rá élni ez a fajta rendszergarancia. Épp ezért érdemes teljes hőszigetelő rendszert egyben megvásárolni, hogy hosszú éveken át élvezhessük a garancia nyújtotta biztonságot.

Megosztás